home wie zijn wij wat doen wij onze merken leveranciers contact
 


WAT DOEN WIJ ?

schouwbekleding gevelbekleding dakgoten dakvensters
bekleding dakoversteek zink staande naad dakrenovatie voor en na fotos

 

 

Herstellingen
Voor herstellingen aan uw dak, dakgoot of schouw kunt u beroep doen op ons. Laat herstellingen niet te lang wachten. Want lekkende daken of dakgoten, slechte afwatering of verstopte dakgoten kunnen leiden tot vochtproblemen in uw huis.

Renovatie
Is uw dak aan een renovatie toe? Is een herstelling niet meer voldoende? Of wilt u gewoon een andere dakbedekking? Dat kan. Hiervoor heeft u de keuze uit tal van dakpannen en leien. Zelfs zinken of koperen dakbedekking is mogelijk. Aan u de keuze.
Voor ideeŽn kunt u terecht op onze fotogalerij of op de site van onze leveranciers. Indien uw houtwerk nog in goede staat is, lijnen wij uw bestaande daktimmer uit. Op deze manier bespaart u op de renovatiekosten. Door gebruik te maken van klassieke en innoverende daktechnieken kunt u na de werken genieten van uw duurzaam, waterdicht en goed geÔsoleerd dak.

Dakgoten
Er zijn 2 soorten dakgoten: hanggoten en bakgoten. Hanggoten zijn zichtbaar en worden bevestigd met zichtbare haken. Verschillende modellen zijn mogelijk. Bakgoten zijn vanaf de begane grond niet zichtbaar. De bekleding gebeurt in Operal Multiboard, Cedear of zink.

Gevelbekleding
Uw gevel krijgt een nieuwe look dankzij gevelbekleding. Bekleden met leien, zink staande naad, Cedear, Sidings, Rockpanel, Operal Multiboard,Ö aan u de keuze!! Er staat geen grens op uw fantasie.

Dakvensters
U wenst meer daglicht in de ruimtes onder uw dak? Velux dakvensters zijn een ideale oplossing hiervoor. Wij staan voor u klaar met raad en daad.

 

BEKIJK ONZE REFERENTIES

onze diensten

 

 

reclamebureau huygen